YOUTH EXCHANGE : FINLAND

YOUTH EXCHANGE : FINLAND

Hi everyone
From 31/07/2015 – 07/08/2015 we went on a youth exchange in Finland, Kokkola, Wipe Autz.
What’s is in youth exchange in first place? Youth from different European countries comes together and share their experiences. They learn to cooperate, to respect different cultures and most important, having fun.
Our partners came from; Finland, Italy, Spain, Slovakia, Germany, Austria, Turkey and Belgium.

Hi iedereen:
Van 31/07/2015 – 07/08/2015 gingen we op een jeugduitwisseling in Finland, Kokkola, Wipe Autz.
Wat is eigenlijk een jongerenuitwisseling? Hier komen jongeren van verschillende Europese landen samen en wisselen hun ideeën uit. Ze leren hoe ze moeten samenwerken, hoe ze respect moeten hebben voor cultuurverschillen en meest van al, ze maken heel veel plezier.
Onze partners kwamen van Finland, Italië, Spanje, Slovakije, Duitsland, Oostenrijk, Turkije en België.
Geniet Ervan!