Activiteiten

Formules verjaardagsfeestjes

Groepsformules

Aqua Deathride

Deze spectaculaire deathride over de Donkvijver bezorgt je een sublieme ervaring!

Aqua Deathride

Laserbattle

Gooi je inzicht, tactiek en terreinkennis in de strijd om je tegenstanders te verschalken in dit spannend laserbattle game

Laserbattle

Moerasparcours

Via wiegelbrugjes, paaltjes en allerlei uitdagende hindernissen baan je je weg door de moeraspiste! Je evenwicht stabiel houden is van cruciaal belang om droog te blijven. Hopelijk overleef je deze avonturentocht met propere kledij en droge voeten!

Moerasparcours

Natte teambuilders

Teamspirit, communicatie en elkaar en handje helpen zijn cruciale aspecten om de teambuilders droog te verlaten. Wie elkaar niet 100% ondersteunt tijdens de uitdagingen, zal de teambuilders niet droog verlaten.

Natte teambuilders

 

Kajakinitiatie

Een leuke kajakinitiatie op de donkvijver in Oudenaarde.

Kajakinitiatie

Kliminitiatie

Een eerste leuke kennismaking met muurklimmen. Gewapend met een klimgordel, musketons en touw proberen we de top van de muur te bereiken.

Kliminitiatie

Droge Teambuilders

Brengt jullie team alle uitdagingen tot een succes? Samenwerken zal de boodschap zijn!

Droge Teambuilders

Vlottentocht

Vlottentocht met zelf gesjorde vlotten over de Donkvijver

Vlottentocht

 

Blote voetenpad & Speleotempel

Voel met je voeten de bijzondere prikkels van het lopen op verschillende ondergronden, zoals kiezel, zand, boomschors, water en modder... en geniet met al je zintuigen van deze verloren gegane ervaring. Eens je deze weg overwonnen hebt, spoelen we onze voeten af aan de fontein om dan met propere voeten in onze speleotempel te kruipen en op zoek te gaan naar de uitgang van het lange gangenstelsel. Wie weet wagen we ons zelfs al aan de volgende box.

Blote voetenpad & Speleotempel

Arrow Tag

Gewapend met boog en pijl dienen 2 teams verschillende opdrachten succesvol uit te voeren. Ze kunnen elkaar uitschakelen door de tegenstrevers te raken met een pijl die rubberen bol heeft in plaats van een mespunt.

Arrow Tag

Teamtocht rond de Donk

Leuke tocht rond de donkvijver met verschillende groepsopdrachten

Teamtocht rond de Donk

The Blue Diamond

Op deze stervormige klimconstructie baan je je via kabels, bruggenconstructies, door tonnen, hangend aan klimgrepen en wiebelend over balken, een weg van het ene platvorm naar het andere.

The Blue Diamond